Lifestyle

Doiniţa Oancea, în ipostaze sexy pentru promovarea noului său proiect. Nu are nicio legătură cu actoria: "Sunt polivalentă"

Doiniţa Oancea, în ipostaze sexy pentru promovarea noului său proiect. Nu are nicio legătură cu actoria: "Sunt polivalentă" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Am văzut-o prima dată în seriale pe postul Acasă TV, în "Inimă de ţigan", în "Regina", iar mai apoi la Antena 1 în Fructul Oprit şi în Sacrificiul. Pe lângă cariera sa de actriţă, Doiniţa Oancea se implică şi în afaceri. Iată cum îşi prezintă noul proiect, unul de care e tare mândră. 

Pentru moment, din cauza situaţiei cauzate de noul virus, spectacolele, filmările au devenit din ce în ce mai greu de realizat, aşa că majoritatea artiştilor s-au reorientat Doiniţa Oancea se preocupă acum de afacerea sa, de pasiunea pe care o are de ani de zile. 

Şi-a lansat site-ul care îi poartă numele. Este o revistă online! Acolo, actriţa abordează subiecte precum beuty, fashion, home-deco, travel şi are şi propriul magazin de haine cu rochii de mireasă şi nu numai. Aceasta a pozat sexy şi a impresionat.

Actriţa a venit şi cu o descriere personală în faţa fanilor despre ea şi despre revista sa online: "Astăzi, mă prezint în faţa ta din nou. Sunt aceeaşi şi totuşi puţin altfel, cu multe piese de puzzle care încă îşi caută locul. Poate mai curajoasă. Poate mai sigură şi stăpână pe mine. Poate mai conştientă de ceea ce pot să creez şi să ofer. Bine ai venit! Numele meu este Doiniţa Oancea şi sunt polivalentă. Mă rog, la bază sunt actriţă.Atunci când nu joc în seriale, filme şi piese de teatru, mă dedic altor proiecte care îmi fac plăcere. 

Am descoperit în timp, că pot găsi şi alte zone de interes şi mă bucur că în această perioadă le pot acorda atenţia cuvenită. De 7 ani creez şi haine. Acesta este mai mult ca un hobby decât un business. Îmi place lumea colorată a industriei creative. Sunt doar 7, deşi dorinţa am avut-o cu mult înainte. Întotdeauna lucrurile se întâmplă la timpul potrivit şi nu neapărat atunci când ne dorim noi. De ce îţi spun asta? Pentru că visurile trebuie urmate. Pentru că au trecut câţiva ani, vreo doi, de când îmi doresc să fac o revistă online. La momentul acela, nu aveam nicio viziune şi nu ştiam exact cum aş vrea să arate şi ce să conţină. Aşa că totul a rămas la stadiul de idee. O dorinţă ascunsă într-un sertar al minţii, pe care, de atunci, nu cred că l-am mai deschis până recent".

Foto: doinitaoancea.ro

Modifică Setările