News

Doiniţa Oancea: “Probez rochia de mireasă săptămânal”

Doiniţa Oancea: “Probez rochia de mireasă săptămânal”

N-a ajuns până acum la altar, dar visează cu ochii deschişi la ziua cea mare şi are chiar şi un atelier cu rochii de mireasă.

Doiniţa Oancea îşi împarte programul între filmările pentru producţia Antenei 1, "Fructul oprit", şi munca la atelierul cu rochii de mireasă. Dacă în “Fructul oprit”, ea o interpretează pe Tanţa, o menajeră, îmbrăcată simplu şi modest, în viaţa de zi cu zi, ea realizează ţinute spectaculoase pentru cel mai important eveniment din viaţa unei femei, căsătoria.

Au trecut aproape cinci ani de când Doiniţa Oancea şi prietena ei cea mai bună, Olga Ghitac, au decis să-şi unească forţele şi să se ocupe împreună de un business preocupat să le ofere mireselor rochia visurilor sale. Pasionată de design vestimentar, actriţa din serialul “Fructul oprit”, difuzat de Antena 1 miercurea de la ora 20.00, se implică mereu în procesul de creaţie atât cu idei pentru modelul de rochie, dar şi pentru materialele cu care sunt confecţionate ţinutele.

“Fiecare femeie are un vis atunci când vine vorba de rochia de mireasă. Cel mai indicat este ca rochia să te reprezinte pe tine din toate punctele de vedere. Noi folosim un concept unic, numit puzzle. Avem piese dispersate, adică avem foarte multe tipuri de fustă şi de corset”, declară Doiniţa.

Vedeta probează săptămânal rochii de mireasă, pentru a fi sigură că s-a atins rezultatul dorit, iar rochia nu mai are nevoie de nici o altă modificare.

“Probez rochia de mireasă săptămânal. O rochie făcută pe dimensiunile tale, pe conformaţia ta, pe personalitatea ta, o să fie totdeauna altfel decât o rochie cumpărată dintr-un magazin de specialitate.”, este de părere Doiniţa.

Având în vedere experienţa pe care o are în acest domeniu, vedeta va fi invitatul special al evenimentului “Wedding Fever”, care se desfăşoară între 2 şi 4 martie în Craiova. Doiniţa va fi prezentă pe toată perioada evenimentului cu sfaturi legate de frumuseţe pentru viitoarele mirese, iar sâmbătă (3 martie), începând cu ora 15.00, ea va susţine un workshop creativ despre modul în care se alege rochia de mireasă, în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei femei.

Pe Doiniţa Oancea, telespectatorii o pot urmări miercuri (28 februarie) de la ora 20.00 în cel de-al şaptelea episod al serialului “Fructul oprit” la Antena 1.

Modifică Setările