Vedete

Doiniţa Oancea se lansează în muzică. Ce surpriză pregăteşte VIDEO

Doiniţa Oancea se lansează în muzică. Ce surpriză pregăteşte VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Doiniţa Oancea îşi petrece timpul mai mult în studioul de înregistrări, asta când nu filmează pentru serialul "Sacrificiul".

Actriţa le-a pregãtit fanilor sãi o surprizã: două cover-uri speciale pentru sărbători, "Santa Baby", după celebra melodie cântată de Marilyn Monroe, şi "Santa Claus is coming to Town".

Doiniţa îşi doreşte ca, pe lângă proiectele din televiziune să se axeze şi pe muzică, prima ei dragoste: “Muzica a fost tot timpul parte din mine, fără să ştiu să explic cum şi de unde. Probabil a contat şi că am crescut cu ea, la mine în familie sunt mulţi care fac sau au făcut muzică (veri, mãtuşi, unchi).“

“Totul a început în clasa I când am dat examen de admitere la George Enescu la secţia pian. Am intrat cu nota 10!Dar am stat un singur an, pentru că a trebuit sa urmez o şcoală generală lângă casă. Apoi am vrut să urmez drumul acesta pe la 14 ani, în paralel cu şcoala, însă probabil nu eram chiar atât de absorbită de muzică, m-a furat <<adolescenţa>> şi am renunţat la idee. Am mai cochetat cu muzica, însă niciodată nu am fost mulţumită. Probabil că în anul care urmează o să îi acord mai multă atenţie, să vedem ce va urma!”.

Modifică Setările