Agenda

Doiniţa Oancea şi-a sărbătorit ziua de naştere pe platoul de filmări de la ”Fructul Oprit”

Doiniţa Oancea şi-a sărbătorit ziua de naştere pe platoul de filmări de la ”Fructul Oprit”

bty

Actriţa a avut parte de o surpriză din partea colegilor săi, pe platoul de filmare al serialului ”Fructul Oprit”, produs de Ruxandra Ion şi difuzat, în fiecare miercuri, la Antena 1. bty Ziua Doiniţei Oancea a început cu multe surprize şi aşa a şi continuat. Actriţa a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 35 de ani şi a fost întâmpinată de colegi cu tort şi flori, dar şi cu multe urări.

”Sărbătoresc ziua asta prin muncă. Fac ceea ce-mi place şi asta mă face foarte fericită. Ziua a început cu foarte multe mesaje, telefoane, comentarii pe Facebook. Nici nu am apucat să răspund tuturor. Încă de noaptea trecută am avut parte de surprize de la prieteni, care au venit la miezul nopţii la mine acasă. Eu îmi propusesem să fac o super petrecere, pentru că vârsta de 35 de ani trebuie sărbătorită într-un fel. Dar probabil asta se va întâmpla în weekend”, spune Doiniţa.

bty

Doiniţa Oancea joacă rolul Tanţei în serialul ”Fructul Oprit” de la Antena 1. Tanţa este menajera familiei Caragea şi este o fire jovială, mereu pusă pe şotii, dar care vrea să ştie tot ce mişcă, fiind astfel ” bârfitoarea casei”, după cum chiar ea mărturiseşte.
Frumoasa actriţă poate fi văzută miercuri, 21 februarie, de la ora 21.15, la Antena 1, într-un nou episod al îndrăgitului serial ”Fructul Oprit”.

bty
Modifică Setările