News

Doiniţa Oancea, vacanţă pe litoralul românesc. Cum arată artista la plajă?

Doiniţa Oancea, vacanţă pe litoralul românesc. Cum arată artista la plajă? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

S-a relaxat o săptămână la mare, iar acum se simte pregătită să revină în forţă la muncă. Îndrăgita actriţă Doiniţa Oancea a preferat să-şi petreacă sejurul estival pe litoralul românesc. Doiniţa Oancea, în vacanţa de pe litoralul românesc Vara fără mare nu are farmec, este de părere frumoasa vedetă, motiv pentru care aceasta nu a putut să stea departe în acest sezon de destinaţia preferată: „Am fost într-o vacanţă de relaxare pe litoralul românesc. Vara fără mare ar fi tristă. Am venit să-mi încarc bateriile pentru că mă aşteaptă o perioadă încărcată, cu filmări la «Fructul oprit», pentru sezonul al doilea, dar va trebui să mă ocup şi de atelierele mele: «Dilo’s» şi de cel cu rochii de mireasă, unde lucrez împreună cu prietena mea Olga“.

Principiile în care crede cu tărie au ajutat-o pe frumoasa actriţă să câştige simpatia publicului. Alături de nume mari ale filmului şi teatrului românesc, ea a jucat în mai multe filme şi seriale româneşti, printre care prima dramă psihologică realizată în peisajul serialelor autohtone, „Fructul oprit“.

„Cred că secretul vine din interior. Cred că aerul inocent vine de la cum mi-am construit personalitatea: curat şi fără să-mi doresc succesul cu orice preţ. Am principii sănătoase şi, probabil, asta ajută. Şi sunt copilăroasă“, se descrie Doiniţa Oancea.

Modifică Setările