News

Doliu în familia Iohannis

Doliu în familia Iohannis

Zile grele pentru soţia preşedintelui României. Ieri, mama lui Carmen Iohannis s-a stins din viaţă.

Carmen Iohannis

Georgeta Lăzurcă, mama Primei Doamne a României, s-a stins cu doar trei săptămâni înainte ca fiica sa să sărbătorească împlinirea vârstei de 56 de ani. Nu doar Carmen Iohannis este profund îndurerată, ci şi şeful statului care a avut, după cum povestesc rudele, o relaţie apropiată cu soacra sa.

Originară din comuna Sântu, judeţul Mureş, soacra lui Klaus Iohannis, Georgeta Lăzurcă, se mutase de ceva vreme la Sibiu, pentru a fi împreună cu fiica şi ginerele său. Ioan, tatăl lui Carmen Iohannis, s-a stins în 2010, după o lungă lupta cu boala.

"Tatăl lui Carmen, unchiu' Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare aşezat şi bogat, muncea de dimineaţă până seară. A avut un necaz mare de la meserie, că s-a îmbolnăvit rău de la tratarea pieilor şi au fost nevoiţi să-i scoată un plămân, dar a trăit apoi până la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea şi nouă că a jucat fotbal în tinereţe, era fruntea satului pe teren!", povestea recent, pentru wowbiz.ro, o verişoară prin alianţă a lui Carmen Iohannis.

Cât despre Klaus Iohannis, aceeaşi sursă spune că mama Primei Doamne "a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe...", chiar mai înainte de a fi ales primar.

Mama lui Carmen Iohannis era cu aproape 20 de ani mai tânăra că soţul ei (1914-2010) şi, în ultimii ani, era îngrijită de două femei angajate special de fiica ei. Mâine, va fi înmormântată la Sibiu.

Modifică Setările