Vedete

Doliu în familia lui Catrinel Sandu. Mesajul îndurerat al vedetei postat pe reţelele de socializare

Doliu în familia lui Catrinel Sandu. Mesajul îndurerat al vedetei postat pe reţelele de socializare camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Veste tristă pentru fanii lui Catrinel Sandu! Vedeta trece prin clipe cumplite după ce şi-a pierdut tatăl. Informaţia a fost făcută publică chiar de către vedetă, pe reţelele de socializare.

Tatăl lui Catrinel Sandu a pierdut lupta cu boala. Vestea trecerii lui în nefiinţă a fost dată chiar de către fiica lui îndurerată: ”Din păcate, tata, Nicu Sandu, a plecat azi noapte într-o lume mai bună. Toţi cei care doresc să îşi ia rămas bun de la el pot veni la Capela Mare a Cimitirului Bellu marţi 2 iulie, începând cu ora 13:00.

Cumplita veste a venit la două luni după ce Catrinel sosise în România pentru a-şi îngriji tatăl. „Domnul Nicolae Sandu, în vârstă de 71 de ani, s-a prezentat la noi, la Spitalul Clinic Colentina, în data de 20 martie, cu semne evidente de accident vascular cerebral, având hemiplegie stângă şi globii oculari deviaţi spre dreapta. Diagnosticul definitiv, stabilit în urma investigaţiilor amanunţite, a fost de hematom intracerebral spontan fronto-temporo-insular drept, survenit în contextul unui puseu hipertensiv, cu sindrom de hipertensiune intracraniană. Pacientul a fost internat imediat în Secţia de Terapie Intensivă. Starea sa la acel moment era una delicată, mai ales din cauza antecedentelor sale medicale – by-pass aortocoronarian, antiagregat, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficienţă cardiacă, sindrom anxios. Condiţia domnului Sandu a impus o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Imediat după operaţie, domnul Sandu a fost cooperant şi a reuşit să execute ordine simple, dar şi-a menţinut un deficit motor şi o stare de somnolenţă. Imobilizarea la pat a condus la apariţia unor complicaţii de natură pulmonară şi urinară”, declara dr. Bogdan Furtună, director medical la Spitalul Colentina.