News

Doliu la Hollywood! Kirk Douglas a murit

Doliu la Hollywood! Kirk Douglas a murit

Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi. Actorul care a dat viaţă atâtor personaje legendare, printre care memorabil rămâne Spartacus, avea 103 ani. 

Kirk Douglas este tatăl actorului Michael Douglas, cu care a avut întotdeauna o legătură specială. „Cu o uriaşă tristeţe, eu şi fraţii mei anunţăm că Kirk Douglas ne-a părăsit astăzi. Pentru lume, el a fost o legendă, un actor din epoca de aur a filmelor, dar pentru mine şi fraţii mei, Joel şi Peter, era pur şi simplu tata. O  să termin cu cuvintele pe care i le-am spus la ultima lui zi de naştere şi care vor rămâne întotdeauna adevărate: Tată, te iubesc mult şi sunt mândru că sunt fiul tău", a spus Michael.

Kirk şi-a aniversat ziua în noiembrie, dar de această dată nu şi-a mai dorit o petrecere grandioasă. El nu mai fusese văzut în public de anul trecut, din aprilie.

"Am trecut de faza în care ni se părea că 100 de ani este marea vârstă. Ne-am pregătit atunci. Am dat o mare pretrecere pentru el. Ok, a împlinit şi 100 de ani. A venit 101. Tata a zis: Ah, nu din nou o nouă petrecere. Dar tata, e o vârstă importantă. Apoi 102. Eu la fel, am vrut petrecere pentru el. Acum, înainte de 103, m-a implorat cu lacrimi în ochi: Te rog, hai să luăm doar o cină în familie. Adu copiii, asta e tot ce-mi doresc!", mărturisea Michael.

 

 

Modifică Setările