News

Donald Trump despre Melania: "Este sprijinul meu, fără ea nu aş fi omul de astăzi"

Donald Trump despre Melania: "Este sprijinul meu, fără ea nu aş fi omul de astăzi"

WASHINGTON, DC - MARCH 15: United States President Donald J. Trump and first lady Melania Trump enter the East Room of the White House prior to the Shamrock Bowl Presentation at the White House on March 15, 2018 in Washington, D.C. (Photo by Alex Edelman-Pool/Getty Images)

De când a devenit prima-doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump a făcut mereu titlul ziarelor care cu comentat pe seama alegerilor vestimentare ale soţiei lui Trump, indiferent dacă a fost vorba de preţul exorbitant al outfiturilor, sau dacă a făcut alegerea potrivită pentru evenimentul la care a participat.

Melania a fost foarte fashion, iar de când a izbucnit scandalul potrivit căruia Donald Trump ar fi fost infidel, având o relaţie extraconjugală cu o actriţă xxx pe nume Stormy Daniels, prima-doamnă pare că se întrece pe sine.

Foarte sexy, parcă ar vrea să-i transmită un mesaj soţului său, cu ajutorul hainelor. Cea mai recentă apariţie a sa a fost răvăşitoare, îmbrăcată cu un palton roz pudrat, o rochie galbenă şi o pereche de pantofi cu toc foarte înalt, în aceeaşi nuanţă de galben. A purtat o superbă creaţie Hervé Pierre, unul dintre designerii favoriţi ai Melaniei, la un eveniment la Consiliul Naţional pentru Siguranţă în cadrul căruia a vizitat Memorialul "Prescribed to Death".

Iar Donald Trump i-a făcut o declaraţie de dragoste indirectă soţiei sale, cerând susţinătorilor să semneze felicitarea de ziua de naştere a Melaniei. Prima-doamnă va împlini 47 de ani pe 26 aprilie, iar soţul său pregăteşte surprizele încă de pe acum. Într-un e-mail cu subiectul "Jumătatea mea mai bună", preşedintele a transmis: "Vă rog să vă alăturaţi celebrării primei-doamne şi a frumoasei, iubitoarei şi excepţionalei mele soţii, semnând această felicitare. Melania este sprijinul meu, piatra mea de temelie fără de care nu aş fi omul de astăzi. Ea este baza familiei noastre şi o mamă incredibilă pentru fiul nostru, Barron. Sunt atât de mândru de realizările ei şi sper că îi veţi face cele mai frumoase urări de ziua ei de naştere", a spus Trump.

Foto: Instagram

Modifică Setările