Meghan & Harry

Donald Trump, în război cu Harry şi Meghan: "America nu le va plăti protecţia!" Ce i-au răspuns ducii?

Donald Trump, în război cu Harry şi Meghan: "America nu le va plăti protecţia!" Ce i-au răspuns ducii? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Nici nu s-au mutat bine în SUA, că a şi început războiul Ducilor de Sussex cu preşedintele Donald Trump.

Unul cât se poate de direct şi de oficial. După cum bine ştim, Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat în Los Angeles alături de micuţul Archie, înainte ca graniţele dintre America şi Canada să se închidă din cauza pandemiei.

Se zvoneşte că ducii au făcut această mişcare după ce statul canadian a declarat că nu le va asigura protecţia din fonduri publice. Nici bine nu au aterizat aceştia în California, că Donald Trump i-a luat în primire cu un Tweet furios.

"Sunt un mare prieten şi admirator al Reginei şi al Regatului Unit. Prima dată s-a anunţat că Harry şi Meghan au părăsit Regatul pentru a se stabili permanent în Canada. Acum, au părăsit Canada pentru State. Cu toate acestea, America nu va plăti pentru protecţia lor. Trebuie să plătească singuri!", a scris Trump pe contul lui de Twitter.

Evident că ducii nu au rămas datori, un purtător de cuvânt al acestora clarificând, ieri, că aceştia nici nu au intenţionat să ceară guvernului Statelor Unite resurse pentru securitatea lor. "S-au făcut aranjamente legate de plata privată a protecţiei", specifică acesta. 

Este interesant, totuşi, că Harry şi Meghan au ales să se mute în America după ce, nu mai târziu de anul trecut, au declarat că nu vor face pasul acesta atâta timp cât Trump este preşedintele ţării.

Modifică Setările