News

Donald Trump n-a petrecut Ziua Recunoştinţei acasă cu soţia sa, Melania VIDEO

Donald Trump n-a petrecut Ziua Recunoştinţei acasă cu soţia sa, Melania VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

După ce a graţiat curcanii la Casa Albă, preşedintele american a lipsit de la tradiţionala masă în familie.

Ca în niciun an până acum, Donald Trump a preferat să sărbătorească altfel Ziua Recunoştinţei, renunţând la ospăţul pregătit de bucătarii Casei Albe şi de prezenţa familiei sale pentru a li se alătura militarilor ce luptă în teatrul de operaţiuni din Afghanistan.

Vizita lui Trump a fost ţinută secretă până la aterizare din motive de securitate, astfel că nici militarii n-au ştiut ce surpriză îi aşteaptă. Chiar şi jurnaliştii care au plecat cu el în avion, din Florida, au aflat despre destinaţia avionului prezidenţial doar cu două ore înainte de sosire.

Donald Trump a sosit chiar la ţanc pentru cină. După ce s-a pozat cu soldaţii, a mâncat alături de ei o porţie de curcan, după care a susţinut un discurs, într-un hangar.

„Am călătorit 8.331 de mile pentru a fi aici în această seară dintr-un singur motiv: pentru a vă spune în persoană că această Zi a Recunoştinţei este una specială, că totul merge foarte bine şi că ţara este mai puternică din punct de vedere economic decât a fost vreodată”, le-a spus Donald Trump militarilor americani.