Lifestyle

Donald Trump, pe scena de la iUmor. Actorul Radu Pietreanu face un roast istoric

Donald Trump, pe scena de la iUmor. Actorul Radu Pietreanu face un roast istoric camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Personaje istorice şi contemporane îi vor ţine pe cei trei juraţi iUmor în alertă pe tot parcursul sezonului zece, iar miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, îşi face apariţia însuşi fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, interpretat de Radu Pietreanu.

În fiecare ediţie din cel de-al zecelea sezon, un personaj istoric îşi va face intrarea pe scena iUmor. Rând pe rând, oameni care au făcut sau încă fac istorie în locurile din care vin, precum Donald Trump, Madonna, Einstein sau Pablo Escobar îi vor lua la ”roast” pe cei trei juraţi. Dacă în primele ediţii din acest sezon au urcat pe scenă Vladimir Putin şi Kim Jong Un, miercuri, de la 20.30, la Antena 1, este rândul fostului preşedinte al SUA, Donald Trump.

Interzis în social media din cauza controverselor iscate, Trump îşi va lua revanşa în faţa Deliei, a lui Mihai Bendeac şi a lui Cheloo. Cum vor reacţiona juraţii, cei de acasă pot afla miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie iUmor.

De la concurenţi, la invitaţi şi momente speciale, juraţii, dar şi cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenţi din toate colţurile lumii. Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi. 

Foto: Antena 1

Modifică Setările