Evenimente

Donald Trump şi Melania au apărut împreună, fără mască, la evenimentul de Halloween de la Casa Albă

Donald Trump şi Melania au apărut împreună, fără mască, la evenimentul de Halloween de la Casa Albă camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Halloween la Casa Albă! Chiar dacă este pandemie, cuplul prezidenţial al Americii a ţinut să sărbătorească Halloween-ul şi anul acesta. A fost o ceremonie mai restrânsă, Donald Trump şi Melania nu au mai împărţit bomboane celor mici şi au admirat de la distanţă parada costumelor. Nu, nu a purtat mască de protecţie. 

Donald şi Melania Trump au fost, duminică seară, gazdele petrecerii de Halloween de la Casa Albă. Cuplul prezidenţial şi-a făcut apariţia, ţinându-se de mână, pe ritmul celebrei piese „Thriller” a lui Michael Jackson, într-o versiune simfonică interpretată de United States Air Force Strolling Strings.

Evenimentul a durat aproximativ jumătate de oră, timp în care zeci de copii, unii însoţiţi de părinţi, au defilat, şi-au prezentat costumele. Donald şi Melania Trump, care nu au purtat măşti sanitare, i-au salutat, iar bomboanele, pe care în alţi ani le ofereau personal, i-au aşteptat pe copii într-un capăt al spaţiului dedicat evenimentului, scrie news.ro. 

 

Cei doi au stârnit reacţii prin apariţia lor, au ales să nu poate măşti de protecţie la eveniment. Se ştie că recent s-au vindecat de coronavirus. 

Donald Trump şi Melania au fost impresionaţi de un băiat şi o fată care au fost costumaţi în Donald şi Melania Trump. Preşedintele le-a spus să se întoarcă, pentru a face fotografii împreună.

Donald Trump şi Melania au fost infectaţi cu coronavirus

Pe 2 octombrie s-a aflat că Donald Trump, preşedintele Americii, şi Melania sunt infectaţi cu coronavirus. Prima Doamnă nu a făcut atunci nicio declaraţie, pe 15 octombrie a dat primele detalii, dar a şi dezvăluit că Barron, fiul lor de 14 ani, a fost testat pozitiv. Fiul lui Donald Trump şi al Melaniei Trump, Barron, a avut COVID-19. Anunţul a fost făcut de prima doamnă a Statelor Unite, pe pagina Casei Albe. "Din fericire, este un adolescent puternic şi nu a prezentat nici un simptom", a scris Melania. În vârstă de 14 ani, Barron Trump s-a recuperat rapid, iar testele ulterioare au ieşit negative.

Foto: Captură Facebook

Modifică Setările