News

Donald Trump şi Melania au părăsit Casa Albă! Ea a purtat o ţinută sobră accesorizată cu o geantă de peste 50.000 de dolari

Donald Trump şi Melania au părăsit Casa Albă! Ea a purtat o ţinută sobră accesorizată cu o geantă de peste 50.000 de dolari camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Donald Trump şi Melania au plecat de la Casa Albă! Aici a luat sfârşit mandatul lui de preşedinte. La final, el a făcut furori cu discursul, iar soţia cu ţinuta sobră, dar perfectă.

Donald Trump a plecat de la Casa Albă pe 20 ianuarie. Nu i-a predat ştafeta lui Joe Biden, aşa cum se obişnuia, a încălcat tradiţia. La final, a transmis: "A fost o mare onoare, onoarea unei vieţi".

Donald Trump şi Melania se îndreaptă spre Mar-a-Lago, unde acesta îşi începe viaţa ca fost preşedinte. El a plecat de la Washington cu doar câteva ore înainte ca Joe Biden să depună jurământul şi să devină cel de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite. Este pentru prima oară de 150 de ani când un preşedinte în exerciţiu încalcă tradiţia şi nu asistă la învestirea succesorului său, scrie adevarul.ro. 

Cea care a atras atenţia la plecare a fost Melania Trump. Fostul fotomodel arată incredibil de bine la 50 de ani. Aceasta a purtat o ţinută sobră, neagră din cap până în picioare. A ales un sacou Chanel, negru, şi o rochie mulată pe corp, închisă la culoare. A purtat şi o pereche de mănuşi care abia s-au putut observa în outfit-ul perfect gândit. 

Privirea şi-a ascuns-o în spatele perechii sale preferate de ochelari, iar în picioare a purtat pantofi de la brandul său preferat: Christian Loubutin. Ce a impresionat e că a apărut acum cu o geantă, una de dimensiuni mai mari, neagră. Se pare că este vorba despre o geantă Hermes Birkin care valorează peste 50.000 de dolari. 

Priviţi mai multe imagini în galeria foto!

Foto: Profimedia

Modifică Setările