News

Donald Trump, viaţa la 74 de ani. Amănuntele picante din viaţa preşedintelui american

Donald Trump, viaţa la 74 de ani. Amănuntele picante din viaţa preşedintelui american camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

O viaţă în lumina reflectoarelor, clipe de real succes în domeniul afacerilor, o mulţime de milioane în conturi, un mandat de preşedinte controversat şi trei mariaje! Viaţa celebrului Donald Trump!

14 iunie este ziua de naştere a celebrului Donald Trump! Acum împlineşte 74 de ani şi cu această ocazie e momentul să aruncăm o privirea asupra vieţii lui personale, a mariajelor prin care a trecut şi asupra femeilor pe care le-a iubit. 

El a atras femeile ca un magnet sau banii lui? Preşedintele a avut două căsnicii, înainte de relaţia cu Melania Knauss, ultima se pare că este cea cu noroc.  În 1977, Trump s-a însurat cu modelul de origine cehă, Ivana Zelnickova, cu care are trei copii, Donald Jr. (născut la 31 decembrie 1977), Eric (născut la 6 ianuarie 1984) şi Ivanka (născută la 30 octombrie 1981). Încă de la începutul anilor 1990, zvonurile că Trump are o relaţie cu actriţa Marla Maples a umplut ziarele vremii. Maples a născut-o pe fiica lui Trump pe 13 octombrie 1993, iar în decembrie s-au căsătorit. Căsnicia nu a fost una prea lungă, căci în 1997 s-au despărţit, iar divorţul s-a finalizat în 1999.

Apoi, în 1998, Trump a început o relaţie cu modelul de origine slovenă, Melania Knauss. Cei doi s-au căsătorit în 2005 şi sunt împreună de atunci. În 2006, Knauss a dat naştere fiului lor, Barron.

Femeile din viaţa lui Donald Trump - lui Trump i-a plăcut viaţa, a avut multe alte relaţii amoroase

Trump a declarat despre viaţa lui personală că este fericit că nu a contractat SIDA sau alte boli cu transmitere sexuală, de-a lungul anilor. În cartea sa, The Art of the Comeback precizează că în dragoste a fost ca un adevărat soldat şi că viaţa sa intimă a fost o experienţă similară cu războiul din Vietnam. Omul de afaceri şi politicianul a recunoscut că a avut relaţii amoroase cu modele ca Carla Bruni şi Kara Young la mijlocul anilor 1990. De altfel, se pare că Trump a râvnit mult inclusiv după Lady Diana.

Foto: Profimedia

Modifică Setările