News

Donna D’Errico arată la 51 de ani ca la 20. Care este secretul actriţei din serialul „Baywatch”

Donna D’Errico arată la 51 de ani ca la 20. Care este secretul actriţei din serialul „Baywatch” camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Donna D’Errico este una dintre puţinele actriţe care reuşeşte să arate la fel, dacă nu mai bine, la 30 de ani de când apărea în celebrul serial „Baywatch”. Donna Marco are 51 de ani astăzi, dar pare de 20 de ani, după cum se poate vedea şi din fotografii.

Donna D’Errico are gene bune, dar a ajutat natura şi cu câteva intervenţii chirurgicale. Actriţa nu a încercat să ascundă asta, aşa că în 2017 chiar a realizat un documentar în care a dezvăluit că a trecut prin patru proceduri într-o singură zi. Donna şi-a aranjat braţele, şi-a făcut lipoaspiraţie şi fund de braziliancă, totul pentru a arăta ca în popularul serial, când se avânta în mare în celebrul costum de baie de culoare roşie.

„M-am dus să-l văd pe doctorul Obeng pentru că aveam un exces de piele pe braţe, asta pentru că în decursul timpului am pierdut şi câştigat kilograme. De asemenea, nici abdomenul nu era lucrat, pentru că am avut doi copii ", a spus ea în filmuleţ.
Medicul i-a scos doi litri de grăsime din corp, iar operaţia  a durat aproape cinci ore. Actriţa a suferit şi unele schimbări la nivelul feţei.

„Am avut întotdeauna buzele naturale, dar de-a lungul timpului au început să pară puţin „dezumflate''. Medicul mi le-a făcut cum doream. Ştiu că nu toată lumea trebuie să îşi umple buzele, nci eu nu am avut nevoie până acum, dar sunt mulţumită de rezultat'', mărturiseşte ea.

Pentru a marca schimbarea, Donna a recreat o poză celebră din „Baywatch” şi a mărturisit că acum se simte încrezătoare atunci când se afişează în bikini.

La 51 de ani, Donna este mama unei  fetei de 18 ani, Frankie-Jean Sixx, pe care a avut-o cu fostul ei soţ , muzicianul Nikki Sixx, şi mai are un fiu de 24 de ani, Rhyan D'Errico, dintr-o relaţie anterioară. Donna a fost căsătorită cu Nikki timp de 11 ani.

 

 

Comentarii

Modifică Setările