Meghan & Harry

Doria Ragland a luat decizia: nu mai este mult şi se mută în Marea Britanie, în noua casă a Ducilor de Sussex

Doria Ragland a luat decizia: nu mai este mult şi se mută în Marea Britanie, în noua casă a Ducilor de Sussex

Se ştie că Meghan Markle are o relaţie specială şi foarte apropiată cu mama ei, care i-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele rele, iar în curând cele două vor locui împreună.

Potrivit presei din Statele Unite şi din Marea Britanie, după ce Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor muta în noua lor locuinţă din Windsor, în Frogmore House, Doria Ragland se va muta în casa Ducilor de Sussex.

Din câte se pare,  atât Meghan şi Harry, cât şi Doria au anunţat deja pe toată lumea că mama Ducesei se va ocupa de educaţia nepotului sau nepoatei ei şi că o va ajuta pe Meghan Markle cu orice este nevoie. Pe lângă ajutorul primit din partea Dorei Ragland, Ducii de Sussex vor angaja şi o bonă care să aibă grijă de urmaşul lor.

Noua locuinţă în care vor locui Meghan şi Harry are 20 de dormitoare, o curte foarte mare şi se află într-o zonă liniştită, fiind aleasă special de Duci pentru a scăpa de aglomeraţia şi gălăgia din Londra, mai ales că nu vor ca paparazzi să le urmărească urmaşul la fiecare pas.