Royals

Doria Ragland vs. Carole Middleton. Mama lui Meghan, tot mai prezentă în viaţa regală, în timp ce mama lui Kate rămâne în umbră

Doria Ragland vs. Carole Middleton. Mama lui Meghan, tot mai prezentă în viaţa regală, în timp ce mama lui Kate rămâne în umbră camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Mama Ducesei de Sussex n-a ratat ocazia de a-i fi alături fiicei ei chiar de la primul eveniment regal găzduit de aceasta, asemenea implicare nefiind preferată de mama Ducesei de Cambridge, care nu-şi însoţeşte fiica în numeroasele ei îndatoriri regale.  

Doria Ragland şi-a făcut apariţia, pe 20 septembrie, alături de Prinţul Harry şi Meghan la Palatul Kensington, unde a avut loc un prânz special organizat de Ducesa de Sussex cu ocazia lansării cărţii Together: Our Community Cookbook. Mama fostei actriţe hollywoodiene i-a întâlnit pe membrii Hubb Community Kitchen şi s-a arătat cât se poate de mândră de fiica ei, care a ţinut primul ei discurs regal şi a impresionat întreaga audienţă. Mai mult, Doria a spus tuturor celor prezenţi că este peste măsură de încântată de marea realizare a copilului ei.

Cu toate că Meghan nu este căsătorită cu Prinţul Harry decât de câteva luni, ea deja sparge gheaţa cu nişte măsuri surprinzătoare, cum a fost aceea de a o aduce la eveniment şi pe mama ei.

În tot acest timp, mama lui Kate Middleton, “rivala” lui Meghan, a stat mai tot timpul într-un con de umbră în toţi cei 7 ani de când fiica ei a devenit membru al familiei regale britanice. Nu am văzut-o pe Carole alături de fiica ei decât la cele mai mari evenimente din familie, cum au fost nunta, din mai, dintre Meghan şi Harry sau botezul celui de-al treilea nepot al ei, Prinţul Louis, în iulie. În rest, doamna Middleton nu-şi însoţeşte fiica la niciuna dintre evenimentele oficiale la care aceasta ia parte.