Vedete

Dorian Popa, aniversare cu surprize la 31 de ani

              

Dorian Popa, aniversare cu surprize la 31 de ani

Dorian Popa şi-a sãrbãtorit ziua de naştere pe platourile de filmare. Artistul filmează pentru Sacrificiul, serialul produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1, care va avea premiera în această toamnă.

Energic şi plin de entuziasm, aşa cum i-a obişnuit deja pe cei din jurul sãu, Dorian, care a împlinit 31 de ani, a ales sã petreacã aceastã zi specialã alãturi de colegii sãi din serial.

„De când am văzut programul de filmãri, care conţinea o singură secvenţă de ziua mea, am zis că sigur sunt chemat ca să mi se facă o surpriză. Vă spun sincer că îmi place atenţia, dar de ziua mea mă simt inhibat, ciudat pentru că ştiu că urmează să te aştepte toată echipa cu tortuleţul, cu clasicul la mulţi ani. Am fost foarte emoţionat că am avut ziua de naştere pe platoul de filmare. Cei cu care lucrez la Sacrificiul sunt în mare parte cei cu care am filmat la Pariu cu Viaţa şi atunci pentru mine emoţia cu care mă încarc este una colosală. Mă bucur mult că am muncit de ziua mea, este un principiu de la care nu mă abat, pentru că vreau să îi arăt lui Dumnezeu că pot munci oricând, în orice zi!”, a povestit Dorian.

Începând din aceastã toamnã, în Sacrificiul, telespectatorii îl vor putea urmãri pe Dorian în rolul lui Mario Busuioc, nepotul lui Leo Zamfir (interpretat de Mihai Sandu Gruia). Mario are o voce de aur moştenită de la mama lui, însã nu are aspiraţii şi nici visuri, ci doar un stil de viaţã mai extravagant din care nu lipsesc hainele de firmã, maşinile luxoase şi lipiciul la fete.

Citește și ...