News

Dorian Popa câştigă 40.000 de euro pe lună în pandemie din Youtube şi Instagram. Câţi bani a strâns datorită lui Cheluţu, câinele său

Dorian Popa câştigă 40.000 de euro pe lună în pandemie din Youtube şi Instagram. Câţi bani a strâns datorită lui Cheluţu, câinele său

Dorian Popa a fost sincer şi a mărturisit câţi bani face lunar, dar şi ce sume a obţinut datorită melodiei cu câinele său. Suma nu e mică deloc!

Dorian Popa a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruţă. Acolo a făcut dezvăluiri despre veniturile sale, despre cât câştigă lunar din reţelele de socializare, din Youtube.

“ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreţ şi vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place şi la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viaţa mea. Trebuie să cât mai natural, mai real. Câştig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram şi în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

 

Câinele lui Dorian Popa i-a adus 150.000 de euro

Inspirat de fanii său, Dorian Popa a lansat două melodii care îl au în prim plan pe Cheluţu, patrupedul său. Câinele lui Dorian e vedeta pe Internet şi are 21 de milioane de vizularizari, reuşind să câştige până acum 150. 000 de euro.

” Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu păţesc ca Lady Gaga . Eu sunt bodyguardul lui. A câştigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prinţul casei, are halat Versace”, a mai declarat artistul în acelaşi interviu. 

Foto: Facebook

Modifică Setările