News

Dorinţă de vedetă! Relaţii intime dese, proprietăţi, renunţarea la droguri. Celebrităţile vor să atingă fericirea prin contracte prenupţiale

Dorinţă de vedetă! Relaţii intime dese, proprietăţi, renunţarea la droguri. Celebrităţile vor să atingă fericirea prin contracte prenupţiale camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Celebrităţile de la Hollywood nu pleacă niciodată la drum cu un partener dacă nu au un contract prenupţial în dotare, iar dorinţele lor sunt din cele mai bizare. Dacă Ben Affleck a vrut mai  mult sex de la Jennifer Lopez, Nicole Kidman a vrut să se asigure că soţul ei, Keith Urban, nu se va mai droga niciodată. Iată cum arată topul!

 

Jessica Biel şi Justin Timberlake

Adulterul pare să fie singurul lucru care o îngrijorează pe Jessica Biel. Pentru că Justin a înşelat-o cu actriţa Olivia Munn înainte de căsătorie, ea a cerut o compensaţie de jumătate de milion de dolari dacă va mai ceda la farmecele altei femei.

Kim Kardashian şi Kanye West

Dacă se separă, Kanye va trebui să îi plătească lui Kim 10 milioane de dolari, dar să renunţe şi la vila în care trăiesc. Ba mai mult, să uite şi de toate cadourile valoroase pe care i le-a oferit jumătăţii sale. Pe de altă parte, Kim nu ar trebui să împartă nimic cu el din ce a câştigat datorită reality show-ului său.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez

Ben Affleck şi Jennifer Lopez nu s-au căsătorit niciodată, dar s-au logodit. Asta înseamnă un singur lucru la Hollywood, că trebuie să semneze un contract pre-conjugal. Recunoscută pentru gelozia de care se lasă dominată, Lopez i-a cerut lui Ben să îi dea jumătatea din proprietatea pe care o deţine dacă o va înşela. Cererea actorului a fost diferită. El a cerut ca Jennifer să accepte să aibă relaţii intime de cel puţin patru ori pe săptămână.. Deşi s-au despărţit după doi ani de relaţie,  chiar înainte de nuntă, se spune că au suferit mult unul după celălalt.

Nicole Kidman şi Keith Urban

Actriţa australiană a decis să se asigure înainte de căsătorie că soţul său păstrează „drumul cel bun”. Banii nu erau atât de importanţi pentru ea, dar certitudinea că el nu se va mai droga a fost întotdeauna esenţălă. Dacă Keith ar cădea din nou în patima drogurilor, mariajul ar fi imediat anulat.

Beyoncé şi Jay-Z

Cei doi muzicieni se întâlneau deja de câţi ani când au decis să formeze o familie.Când a venit momentul,  au decis să pună câteva lucruri pe hârtie şi să treacă la afaceri. Rapperul s-a angajat să-i plătească soţiei sale 5 milioane de dolari pentru fiecare copil. În caz de divorţ, aceasta ar urma să primească un milion de dolari pentru fiecare an de căsătorie. Acum nu se ştie dacă i-a plătit 5 sau 10 milioane de dolari după ce a născut gemenii.

 

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările