News

Două greşeli grave de Photoshop la shootingul cu greii de la Hollywood

Două greşeli grave de Photoshop la shootingul cu greii de la Hollywood

Ceea ce s-a dorit a fi o şedinţă foto glam pentru ediţia de Oscar a revistei Vanity Fair a avut parte de reclamă pe jumătate ruşinoasă, din cauza faptului că Oprah Winfrey şi Reese Witherspoon, două dintre vedetele din fotografia de copertă, au expus două greşeli de Photoshop.

Ei bine, se pare că în şedinţa foto realizată de Annie Leibovitz se pot observa trei picioare, în cazul lui Reese, şi trei mâini, în cel al lui Oprah.

Într-una dintre imagini, în care Oprah apare alături de Reese Witherspoon şi de Tom Hanks, se poate observa că vedeta de culoare are mâna dreaptă pe şold, mâna stângă pe genunchi şi o a treia mână pe talia lui Reese. Cam multe mâini, nu-i aşa?

Mai mult, în poza de grup, care-i include pe Oprah, Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Tom Hanks, Michael B. Jordan, Zendaya, Jessica Chastain, Claire Foy, Michael Shannon, Harrison Ford, Gal Gadot, editorul Vanity Fair Graydon Carter şi Robert De Niro, mai apare o greşeală.

Reese pare a avea trei picioare. Iar lucrul acesta a fost sesizat chiar de actriţă, care a avut o reacţie amuzantă pe Twitter: "Ei bine, acum toată lumea ştie că am trei picioare. Sper că mă acceptaţi, cu toate acestea, pentru ceea ce sunt."


Răspunsul lui Oprah a fost şi el pe măsură: "Eu accept cel de-al treilea picior al tău. Şi ştiu că şi tu accepţi a treia mână a mea".

Probabil că cei de la prelucrare foto au fost atât de ocupaţi să-l şteargă pe James Franco din aceste poze, după ce actorul a fost acuzat de hărţuire sexuală de către fostele sale studente, încât n-au mai fost atenţi şi la astfel de detalii.