Vedete

Două românce, foste Miss: prezenţele roz care au strălucit pe covorul roşu de la Veneţia!

Două românce, foste Miss: prezenţele roz care au strălucit pe covorul roşu de la Veneţia!

Mădălina Ghenea nu a fost singura apariţie autohtonă care a impresionat pe covorul roşu al Festivalului de Film de la Veneţia. Două românce care nu se bucură de aceeaşi celebritate i-au făcut o concurenţă acerbă

Şi amândouă în rochii roz, care le-au scos în evidenţă senzualitatea şi frumuseţea naturală. Este vorba despre Loredana Salanţă, o frumoasă bistriţeancă în vârstă de 25 de ani, care a fost desemnată Miss World România 2009 şi Top Model of the World 2011. Ea a apărut la ceremonia de deschidere a celei de-a 76-a ediţii a festivalului, pe 28 august, când a avut loc şi premiera peliculei "La Vérité", filmul japonezului Hirokazu Koreeda, cu Juliette Binoche, Catherine Deneuve şi Ethan Hawke în distribuţie. Loredana a purtat o creaţie cu o tăietură adâncă pe picior care a lăsat să se vadă o formă fizică ce poate trece cu uşurinţă în continuare de rigorile unui concurs de Miss. Am apreciat şi noi rafinamentul accedorizării minimaliste, şi machiajul natural. 

Cealaltă româncă admirată la Veneţia este Mădălina Doroftei, de profesie model, o splendidă moldoveancă de 27 de ani care în 2013 a câştigat titlul Miss Fotogenie, la concursul Miss Univer România. Originară din Iaşi, Mădălina a impresionat prin apariţia sa la premiera filmului Ad Astra, cu Brad Pitt, Liv Tyler, Tommy Lee Jones şi Donald Sutherland în distribuţie. Şi în cazul Mădălinei, stylingul, make-up-ul şi coafura au fost de bun gust. Şi nu ne-a fost deloc greu să înţelegem de ce a câştigat titlul de Miss Fotogenie. Frumuseţea ei naturală se poate lesne observa şi în aceste imagini.

Foto: Getty, Facebook

Modifică Setările