Fashion

Două ţinute de excepţie marca Céline Dion. All black versus imprimeu cu flori

Două ţinute de excepţie marca Céline Dion. All black versus imprimeu cu flori

În ultima vreme, Céline Dion nu conteneşte să ne surpindă cu apariţiile sale în ţinute nonconformiste la evenimente, sau chiar pe stradă. De la rochiile de gală purtate la concerte sau la Cannes, la un street style impecabil, artista în vârstă de 49 de ani este o prezenţă care nu poate trece neobservată.

Ieri, însă, Celine a fost regina neîncoronată de la operă, îmbrăcată toată în negru, într-o rochie lungă pe gât cu imprimeu în buline şi pe deasupra un sacou până în pământ cu tăieturi moderne. O ţinută demnă de o divă care participă la un spectacol la Opera Palais Garnier şi, deşi a fost acoperită din cap până în picioare, a fost extrem de elegantă şi de rafinată.

A purtat un costum creat de Roberto Cavalli.

Astăzi artista ne-a uimit din nou cu apariţia sa tot în Franţa. Cântăreaţa a făcut o bună impresie sosind la un hotel din Paris, într-un compleu foarte colorat, cu imprimeu floral. Diva a etalat o siluetă de invidiat, îmbrăcată de data aceasta în culori puternice, un compleu format din pantaloni cu talie înaltă, un tricou alb peste care a suprapus un sacou din acelaşi material ca şi pantalonii şi un pardesiu identic. Pentru ca ţinujta să fie excentrică, cântăreaţa şi-a prins părul în coc şi a purtat o pereche e ochelari de soare supradimensionaţi şi a încălţat o pereche de pantofi cu toc, fucsia.

Foto: Hepta

Modifică Setările