News

Dovada că Gwyneth Paltrow chiar s-a căsătorit. Uite prima imagine de la nuntă

Dovada că Gwyneth Paltrow chiar s-a căsătorit. Uite prima imagine de la nuntă

Dacă mai erau sceptici care nu credeau că actriţa a devenit doamna Falchuk, iată dovada supremă.

Pe 30 septembrie, presa din toată lumea vuia că, după trei ani de relaţie, Gwyneth Paltrow (46) şi producătorul TV Brad Falchuk (47). Dar nu exista nicio fotografie de la eveniment, cu excepţia celei postate de actriţă, cu cele două verighete şi cele câteva declaraţii care veneau în sprjinul existenţei evenimentului.

La o lună distanţă de la acel moment, Gwyneth Paltrow s-a trezit din euforie şi a postat o primă fotografie de la căsătoria sa. Aflăm astfel că ceremonia a avut loc pe 29 septembrie, o frumoasă zi de toamnă, în care 70 de invitaţi au fost martori la uniunea celor doi îndrăgostiţi.

Nunta a avut loc în The Hamptons, New York, chiar în casa actriţei, fiind invitate să participe mai multe vedete, printre acestea numărându-se Cameron Diaz, Robert Downey Jr, Steven Spielberg, Rob Lowe şi Jerry Seinfeld.

Petrecerea a debutat chiar cu o zi înainte, când a avut loc repetiţia pentru nuntă, iar oaspeţii au fost răsfăţaţi cu un meniu al fresco în spaţiul frumos amenajat din grădină.

Iar în ziua cea mare, Gwyneth a apărut la altarul amplasat în cortul cel mare, decorat cu lumânări şi flori albe şi roz, într-o rochie cu organza brodată cu dantelată, semnată Valentino.