News

Dr. Dre divorţează, după 24 de ani de mariaj

Dr. Dre divorţează, după 24 de ani de mariaj

Ieri, soţia rapperului şi producătorului muzcial, Nicole, a depus actele de divorţ la Curtea Superioară din Los Angeles. Care este motivul?

Oficial, Nicole (50) a invocat clasicele motive ireconciliabile. Dar dincolo de asta, mai important este că cei doi nu au un contract prenupţial. Asta înseamnă că Nicole poate pretinde o parte frumuşică din averea de 800 de milioane de dolari a lui Dr. Dre (55), pe numele său real Andre Romelle Young, care a fost numit de către Forbes în 2015 cel mai bogat muzician din lume, graţie muncii de producător muzical, dar şi în urma vânzării brandului său de căşti wireless Beats către Apple.

Cel mai recent, soţii au fost văzuţi împreună în luna februarie, la prezentarea de modă a lui Tom Ford. De atunci, însă, nu este clar dacă au petrecut sau nu împreună izolarea pe parcursul pandemiei. Dr. Dre şi Nicole s-au căsătorit în 1996 şi au doi copii: pe fiul Truice, de 23 de ani, şi pe fiica Truly, de 19 ani. Rapperul mai are, însă, 4 copii din relaţii anterioare: fiicele Tyra Young şi La Tanya Danielle Young şi fiii Marcel şi Curtis. Acesta din urmă a venit pe lume când Dr. Dre avea doar 16 ani, fiind născut de iubita de doar 15 ani a rapperului, Cassandra Joy Greene. Ea l-a şi crescut, Curtis ajungând să-şi cunoască tatăl abia 20 de ani mai târziu. La doi de la naşterea lui Curtis, istoria s-a repetat: iubita de atunci a lui Dre, Lisa Johnson, avea tot 15 ani când a rămas însărcinată, aducând-o pe lume pe La Tanya.  Cel de-al cincilea copil al artistului în afara căsniciei cu Nicole a fost Andre Jr., care a murit la vârsta de 20 de ani, în 2008, din cauza unei supradoze de heroină şi morfină. De cealaltă parte, Nicole nu are alţi copii, dar a mai fost căsătorită cu jucătorul NBA Sedale Threatt.

Foto: Getty Images

Citește și ...