Kate & William

"Dragă bunică Diana, lui tati îi este foarte dor de tine!" Felicitarea emoţionantă a copiilor Prinţului William pentru bunica lor, Lady Di

"Dragă bunică Diana, lui tati îi este foarte dor de tine!" Felicitarea emoţionantă a copiilor Prinţului William pentru bunica lor, Lady Di camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ieri, pe 14 martie, britanicii au sărbătorit Ziua Mamei, la aproape o săptămână distanţă după noi.

Chiar şi copiii din familia regală britanică au ţinut să marcheze momentul, iar cel mai emoţionant omagiu a fost cel adus de Prinţii George, Charlotte şi Louis bunicii pe care n-au apucat s-o cunoască, regretata Diana.

Prinţul William şi soţia sa, Kate Middleton, au postat pe pagina de Instagram a Palatului Kensington o felicitare făcută acasă de cei trei copii ai lor pentru "buni Diana", decedată în urma unui accident de maşină în anul 1997.

Pe această felicitare desenată cu inimi şi flori, apare şi un mesaj emoţionant scris de Prinţesa Charlotte, în vârstă de cinci ani: "Iubită buni Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei. Te iubesc foarte mult! Lui tata îi este dor de tine. Cu dragoste, Charlotte". Prinţul George, ajuns deja la vârsta de şapte ani, a completat şi el felicitarea pentru bunica pe care n-a ajuns s-o cunoască: "Dragă buni Diana, să ai o zi a mamei fericită! Te iubesc foarte mult şi mă gândesc mereu la tine! Cu dragoste, George".

O sursă apropiată familiei de Cambridge a dezvăluit că cei trei copii ai ducilor îi scriu în fiecare an scrisori bunicii lor paterne (mai puţin Louis, de trei ani, care doar semnează scrisorile), într-o încercare a Prinţului William de a-i păstra acesteia amintirea vie. 

Comentarii

Modifică Setările