Vedete

Dragoş Dolănescu renunţă la casa părintească. Ce spune Ionuţ

Dragoş Dolănescu renunţă la casa părintească. Ce spune Ionuţ

Războiul dintre fraţii Dolănescu a ajuns la final. Şi-au împărţit averea după decizia tribunalului, dar între ei nu mai există niciun fel de legătură. Acum, Dragoş Dolănescu a scos la vânzare vila din Sinaia moştenită de la Ion Dolănescu

 „Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărţit în mod egal şi legal. Asta nu schimbă cu nimic relaţiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărţit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoş să aibă mai mult respect faţă de mine care sunt fratele mai mare. Am şi plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinţilor”, a declarat Ionuţ Dolănescu la Antena Stars.

„Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am aceşti bani, aşa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate”, a mărturisit Dragoş Dolănescu.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările