Vedete

Dragoste sau obsesie macabră? Iubitul lui George Michael l-a pozat pe cântăreţ când era mort. “Era rece şi învineţit!”

Dragoste sau obsesie macabră? Iubitul lui George Michael l-a pozat pe cântăreţ când era mort. “Era rece şi învineţit!”

 

Fadi Fawaz a făcut o declaraţie care a uimit o lume întreagă! Fostul iubit al regretatului cântăreţ a recunoscut că l-a pozat pe George Michael când era deja mort, în minutele în care a trebuit să aştepte Salvarea pe care o chemase.

Şocant! Iubitul legendarului cântăreţ a postat un video, în care a recunoscut următoarele: “I-am făcut poze când era mort”, după ce îl decoperise “rece şi învineţit”.

Clipul respectiv a fost văzut de Daily Star înainte de-a fi şters de Fadi (46). Publicaţia susţine că fostul iubit al cântăreţului a postat video-ul pe pagina sa de Facebook, după care a şters clipul la nici două ore de la publicarea lui.

George Michael şi Fodi, în vremurile lor bune

Fawaz susţine şi faptul că oamenii s-au revoltat şi vor să se răzbune pe el, situaţia materială şi psihică a acestuia lăsând de dorit după moartea iubitului său faimos. El s-a iubit cu George Michael din 2012 până în momentul morţii acestuia. Fadi a fost cel care a găsit trupul neînsufleţit al cântăreţului în ziua de Crăciun 2016, când amândoi locuiau în casa vedetei din Goring-on-Thames, Oxfordshire.

La acel moment, Michael avea 53 de ani şi Fadi era convins că era vorba despre o sinucidere. Analizele făcute post mortem au dovedit că starul a murit de cauze naturale, având mari probleme cardiologice şi ficatul gras.

Fadi nu a fost inclus în testamentul cântăreţului, nemoştenind nimic din cele 97 de milioane de lire sterline cât avea Michael în momentul dispariţiei lui. Se pare că George şi-a lăsat averea – inclusiv casa din Oxfordshire, în care şi-a dat ultima suflare – surorilor lui, Melanie şi Yioda.

Cum arată acum fostul iubit al cântăreţului...

Cu toate astea, Fadi n-a fost aruncat în stradă de familia cântăreţului, după moartea acestuia, ci a rămas încă trei ani în casa lui Michael. 

foto - Profimedia

#eOKsăStăm Acasă

Modifică Setările