News

Drake şi J. Lo, de nedespărţit! Cum au fost fotografiaţi?

Drake şi J. Lo, de nedespărţit! Cum au fost fotografiaţi?

Acum cinci zile, am aflat că artista de 47 de ani şi Drake formează un cuplu. Tot de atunci, cei doi sunt de nedespărţit, apărând împreună la diverse evenimente. El susţinând-o pe ea pe la concerte, ea însoţindu-l la altele şi tot aşa. Revelionul l-au petrecut, desigur, tot împreună, iar postările din social media i-au dat de gol şi de data aceasta.

Astfel, într-una din fotografiile postate de J.Lo în noaptea dintre ani, artista apare în clubul de noapte Hakkasan, unde Drake a avut de susţinut un concert. Iar acesta nu este singurul indiciu că cei doi au fost împreună la miezul nopţii. În fotografie, J.Lo apare purtând un lanţ auriu, despre care ştim că îi aparţine iubitului ei, mai tânăr decât ea cu 17 de ani.

jlo-drake
J.Lo a purtat lănţişorul iubitului, în timp ce acesta era pe scenă

Informaţia că cei doi au petrecut împreună Revelionul a fost confirmată şi de alte surse, din rândul celor prezenţi în acel club. Aceştia au susţinut că Drake a performat pe scenă timp de 40 de minute, după care s-a alăturat separeului VIP în care se găsea iubita sa. Cei doi au petrecut acompaniaţi de nişte prieteni timp de câteva ore, după care s-au despărţit de grup în jurul orei 02:30, plecând din clubul de noapte ţinându-se de mână.

Modifică Setările