News

Drake, "ca un puşti sărutat cu forţa de mătuşa cu mustaţă". Vezi reacţia Madonnei!

Drake, "ca un puşti sărutat cu forţa de mătuşa cu mustaţă". Vezi reacţia Madonnei!

Ce s-a întâmplat? Madonna, 56 de ani, l-a sărutat franţuzeşte pe Drake, 28 de ani, în timpul unei cântări la Festivalul Coachella, duminica trecută. Un sărut care a rupt Internetul şi nu din considerente flatante pentru diva pop.

Reacţia neaşteptat de dezgustată a cântăreţului, care a apărut pe scenă alături de Madonna, în timp ce aceasta a cântat melodia Express Yourself, a dat naştere la multe comentarii.

Se pare că fostul iubit al Rihannei nu se aştepta la acest sărut, deşi, în ciuda imaginilor care îl arată clar oripilat, acesta ar fi spus că, de fapt, l-a deranjat gustul rujului divei.

Însă, cei care au văzut imaginile, au comentat foarte acid gestul vedetei de două ori mai în vârstă decât cântăreţul, pe pagina oficială a festivalului. Dacă un user i-a dat gestului conotaţii de viol, altul a scris, foarte ironic: „Drake arată ca un puşti de şase ani care este sărutat în mod forţat de mătuşa lui cu mustaţă!“

Evident, asta n-a oprit-o pe Madge să reacţioneze pe Instagram cu următoarea replică: „Dacă nu mă placi şi, totuşi, urmăreşti tot ce fac, Bitch, eşti fanul meu“.

Aşa o fi crezut şi despre bietul Drake…