News

Drama actriţei din ”Al cincilea element”. Milla Jovovich a povestit trauma pierderii unei sarcini şi durerea simţită în timpul avortului

Drama actriţei din ”Al cincilea element”. Milla Jovovich a povestit trauma pierderii unei sarcini şi durerea simţită în timpul avortului

E una dintre cele mai staruri de la Hollywood şi a ales să se alăture colegelor de breaslă care militează împotriva noii legi date în Alabama, care interzice femeilor să facă avort. În acest sens, actriţa şi-a povestit trauma legată de un avort suferit.

Noua lege interzice femeilor trecute de şase săptămâni de sarcină să mai facă avort, fie ea rezultată în urma unui incest ori a unui viol. Mila Jovovich se alătură femeilor de pretutindeni care militează împotriva acestei decizii şi povesteşte, cu mare durere, trauma suferită în urma unui avort de acum doi ani.

Actriţa de 43 de ani a povestit că acum doi ani se afla în Europa de Est filmând o peliculă, însărcinată în patru luni şi jumătate, când a fost nevoită să facă un avort. ”Am intrat într-un travaliu premature şi mi s-a spus că trebuie să fiu trează pe timpul întregii proceduri. A fost una dintre cele mai îngrozitoare experienţe ale mele. Încă mai am coşmaruri. Eram singură şi neajutorată. Când mă gândesc la faptul că femeile ar putea face avorturi în condiţii mai rele decât mine din cauza noii legi, mi se strange stomacul”, spune actriţa într-o postare publică de pe Instagram.

Starul din ”Al cincilea element” a povestit despre cum s-a luptat cu depresia după incidentul nefericit: ”Am intrat într-una dintre cele mai urâte depresii din întreaga mea viaţă şi a trebuit să muncesc din greu să ies din ea. Am luat o pauză de la cariera mea. M-am izolat timp de luni şi a trebuit să pun o faţă bravă în faţa celor doi copii ai mei uluitori”.

”Avortul este suficient de dificil pentru femei şi fără să fie nevoite să treacă prin condiţii insalubre şi nesănătoase”, a mai adaugat actriţa, referindu-se la cele care vor alege să facă avortul chiar dacă nu va fi legal.

Modifică Setările