News

Drama actriţei Katherine Heigl. Fiul său nu respira la naştere. Prin ce a trecut povesteşte chiar ea!

Drama actriţei Katherine Heigl. Fiul său nu respira la naştere. Prin ce a trecut povesteşte chiar ea!

Pe 20 decembrie 2016, fix acum un an, Katherine Heigl îl aducea pe lume pe primul său copil, un băieţel minunat pe care actriţa din Anatomia lui Gray îl numea Joshua Bishop Kelley, Jr. Acea zi care părea minunată, avea să fie una de coşmar pentru câteva momente pentru blonda de 39 de ani şi soţul său, Josh Kelley, căci fiul lor le-a dat emoţii mari.

Acum, când copilul a împlinit un an de zile, actriţa a împărtăşit pe contul său de Instagram drama prin care a trecut, fotografii cu ea şi bebeluşul din spital, din primele zile de viaţă ale simpaticului Joshua, dar şi o imagine care ilustrează evoluţia băieţelului, care s-a dezvoltat frumos şi este simpatic foc. Împreună cu imaginiele distribuite şi-a povestit şi acest capitol din viaţă, naşterea primului său copil.

Nu a avut nici pe departe cea mai uşoară naştere, mai ales că bebeluşul nu respira atunci când a venit pe lume prin intermediul cezarianei. În prima imagine, actriţa apare topless, cu burtica de gravidă la vedere în timp se admira priveliştea de pe fereastra casei sale din Utah. Seria imaginilor continuă cu ipostaze din spital cu băieţelul conectat la apare.

Mămica şi-a relatat povestea: ”La ora 9 dimineaţa cu un an în urmă l-am rugat pe Josh să îmi facă această fotografie pentru a-mi aminti cât de gravidă eram şi cum arătam înainte de a pleca la spital pentru că aveam programată cezariana la ora 12. Joshua Jr. nu era în poziţia de naştere şi nici nu s-a mişcat vreun cm cu o săptămână înainte de data scadentă, aşa că am luat decizia să nasc prin cezariană şi eram destul de emoţionată şi speriată. Nu fusesem niciodată internată în spital şi nu am avut vreo intervenţie chirurgicală de orice fel, aşa că habar nu aveam la ce să mă aştept. A doua fotografie este făcută chiar înainte să intru în sala de operaţii. Încercam să arăt cool, calmă, adunată.”

”Mi-au dat morfină şi m-au tăiat. Medicul meu a încercat să scoată copilul afară pentru că era cam înţepenit acolo şi nu era gata să iasă din uter. Atunci când a reuşit să îl scoată, exact la ora 12:33, nu respira, iar medicii s-au mişcat repede pentru a-i oferi respiraţie artificială şi a-i oxigena plămânii. Josh era în picioare lângă ei în momentul în care, în cele din urmă, a început să respire. În acea zi, când a început să treacă efectul anesteziei şi mi-am strâns pentru prima dată pruncul în braţe, i-am mulţumit divinităţii pentru că el a început să respire, pentru viaţa lui, pentru faptul că m-a făcut mamă pentru a treia oară, de data aceasta pe cale naturală.”

”Fiul nostru era atât de mic, de fragil, de delicat. Când l-am pus să doarmă pentru prima noapte în patuţul său, am crezut că acel moment va dura o veşnicie. Aşa că uită-ne din nou, după un an întreg, numai fotografiile îmi mai amintesc de burta mea şi că fiul meu era atât de mic şi de delicat. Acum are 12 kilograme. El este totul pentru mine şi mai mult decât am sperat, a adus bucurie în familie, dragoste, zâmbete, abundenţă, fericire şi da, extenuare şi exasperare. A fost un an de coşmar, dar sunt foarte recunoscătoare pentru el. La mulţi ani fiului meu! Poate că voi face ca acest an să fie unul mai lent!”, a continuat să relateze actriţa.

Fiul său a fost la un pas de moarte, căci nu respira atunci când a fost scos din uterul mamei sale, aşa că doctorii s-au grăbit să-i oxigeneze plămânii. Katherine Heigl este mama a trei copii, dar băiatul este singurul copil natural al actriţei. În vârstă de 39 de ani, Katherine şi soţul său, Josh Kelley, mai au două fetiţe adoptate - Adalaide Marie (7) şi Nancy Leigh (9).

Foto: Instagram

Modifică Setările