News

Drama ascunsă a Mirabelei Dauer. Fiul ei nu o vede drept o ”mamă” şi nu-i mai vorbeşte de foarte mulţi ani

Drama ascunsă a Mirabelei Dauer. Fiul ei nu o vede drept o ”mamă” şi nu-i mai vorbeşte de foarte mulţi ani camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, însă puţini cunosc detalii legate despre viaţa ei privată. Şi asta pentru că Mirabela Dauer a încercat mereu să-i bucure pe români, nu să-i împovăreze cu drama ei.

Ei bine, după foarte mulţi ani, artista a acceptat să vorbească, într-un interviu televizat, despre drama vieţii sale. Mirabela Dauer a mărturisit că fiul ei, Dan Alexandru Popovici, cunoscut drept ”Nanu”, a abandonat-o în totalitate şi refuză să-i vorbească. Ea spune că în ciuda încercărilor de a-şi recâştiga fiul, acesta refuză orice apropiere: ”Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”.

De cealaltă parte a baricadei, Nanu (42 de ani) susţine că nu o vede pe Mirabela Dauer ca pe o mamă, ci ca un sprijin financiar obligatoriu. ”Eu nu o consider pe Mirabel Dauer mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani”, a declarat acum mulţi ani singurul fiu al artistei. Disputa dintre cei doi a pornit odată cu separarea Mirabelei de soţul ei, Traian Popovici.

La divorţul dintre cei doi, Traian Popovici a susţinut că soţia lui i-a fost infidelă şi ca prins-o înşelându-l cu un chitarist pe când aceasta se afla pe litoralul românesc pentru un concert. Iar faptul că a adus şi martori la procesul de divorţ a făcut-o pe Mirabela Dauer să piardă custodia singurlui ei fiu. Drama artistei nu se oprea aici! Imediat cum şi-a ”pierdut” copilul, artista şi-a pierdut şi tatăl. ”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristeţe a adunat în el... S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, a povestit artista pentru PRO TV.