News

Drama continuă pentru Mihai Leu

Diagnosticat cu cancer la colon, fostul campion mondial la box a trecut deja prin două intervenţii chirurgicale, dar se pare că asta nu este de-ajuns. Acum, sportivul caută un leac tocmai la Viena, pentru a putea învinge boala.

În urmă cu câteva luni, vestea că suferă de cancer a căzut ca un trăsnet pentru Mihai Leu, care a avut întotdeauna un stil de viaţă sănătos.

Dupa o serie de investigaţii făcute în România, la Spitalul Fundeni, fostul boxer a devenit pacientul profesorului doctor Irinel Popescu, care l-a operat.

Intervenţia chirurgicală a fost un succes, iar analizele pe care sportivul le-a facut ulterior în Austria au atestat faptul că starea sa medicală este stabilă.

După cea de-a doua operaţie, care a avut drept scop îndepărtarea drenei care făcea legătura între colon şi exteriorul corpului, riscul reapariţiei tumorilor este încă la un nivel ridicat, astfel că Mihai Leu a hotărât să plece la Viena, unde urmează un tratament medicamentos, obligatoriu în afecţiunea de care suferă.

„Mihai este foarte puternic şi, cu ajutorul doctorilor şi al lui Dumnezeu, va depăşi situaţia asta. Acum, chiar se simte mai bine şi nu mai este nevoie de intervenţie chirurgicală. Va sta în Austria o perioadă, apoi, se va apuca serios de treabă, doar la uşă bate Raliul Aradului, pe care el îl organizează de ani de zile foarte bine“, au spus prietenii vedetei, potrivit wowbiz.ro.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările