News

Dramă fără margini! Roxana Ionescu a pierdut sarcina cu puţin timp înainte să nască

Dramă fără margini! Roxana Ionescu a pierdut sarcina cu puţin timp înainte să nască camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Fosta asistentă TV urma să devina mamă pentru prima oară în toamna acestui an.

Roxana Ionescu (34) trăieşte drama vieţii ei. După ce părea că, în sfârşit, viaţa se aşternuse lin pentru ea, alături de logodnicul Tinu Vidaicu, vestea pierderii sarcinii a căzut ca un trăsnet pentru întreaga familie.

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească", a anunţat cu tristeţe Tinu Vidaicu, într-un InstaStory.

"Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta însemană că fătul nu poate să se hrănească, nu poate să-şi ia nutrienţii necesari", a explicat logodnicul Roxanei Ionescu.

"Partea bună este că nu e nimic tragic şi că Roxana este bine şi în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău şi nu vrem să mai vorbim despre acest subiect. Mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a mai spus Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate şi s-a mutat la Timişoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timişorean cu care are o relaţie de 6 ani încoace. În primăvară, chiar de ziua ei, ea a anunţat că e însărcinată şi că urmează să aibă un băiat.

“La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificaţie, una mai profundă. Până de curând, am crezut că există nişte limite ale inimii, dar înţeleg acum că iubirea este într-adevăr infinită. Suntem recunoscători pentru experienţa care ne aşteaptă. A fi părinţii băieţelului nostru ne dă curaj şi mai multă determinare în a crea un viitor mai frumos în care el să crească.  Îmi doresc să fim înţelepţi, mai înţelegători, mai buni. Îmi doresc să fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el”, este mesajul făcut public de Roxana Ionescu pe contul ei oficial de Instagram.

Din păcate, fosta “Mama Natură” pare urmărită în continuare de ghinion, după ce primul său mariaj a fost un adevărat eşec. În 2012, vedeta divorţa după 9 ani de relaţie şi 6 de căsnicie din cauza soţului său, Laurenţiu Gheorghe, care o înşela cu nimeni alta decât naşa lor de cununie. 

Modifică Setările