News

Dramă în familia lui Dan Bălan

Dramă în familia lui Dan Bălan

Tocmai şi-a lansat în mare forţă noul single, dar fostul lider O-Zone nu se poate bucura de succesul revenirii sale. Iată motivele.

Dan-Balan-12
Dan Bălan, în doliu

Ludmila-Balan-Boris-Vasiliev

După doi ani de la lansarea ultimului său material video, Dan Bălan a revenit în forţă cu un nou single, „Funny Love“, al cărui videoclip a adunat deja aproape o jumătate de vizualizări pe YouTube, în nici două săptămâni de la lansare.

Din păcate, însă, Dan Bălan nu se poate bucura în voie de succesul piesei sale, întrucât acasă familia sa trece prin momente grele. Bunicul său, cunoscutul activist Boris Vasiliev, s-a stins din viaţă. Cea care a făcut anunţul a fost mama cântăreţului, Ludmila Bălan, care a scris câteva rânduri pe pagina sa de Facebook.

Ludmila-Balan-Boris-Vasiliev
Două persoane dragi din viaţa lui Dan Bălan, mama şi bunicul.

„1 Mai,1964... Scumpul meu TATĂ, aveai aici doar 32 de ani... Tu nu ai avut copilărie, dar ai făcut totul ca eu să mă simt cel mai iubit şi cel mai fericit copil din lume... Am fost, sunt si voi ramane Liudica ta... Te iubesc...“, a scris Ludmila Bălan alături de o fotografie de familie.

Ludmila-Balan
Ludmila Bălan şi tatăl său, BorisVasiliev.

Boris Vasiliev s-a născut pe 7 august 1932 şi a fost profesor. Basarabenii îl cunoşteau şi din volumul propriu, „Stalin mi-a furat copilăria”, despre perioada în care a fost deportat în Siberia. În 2012, Vasiliev a fost decorat cu Ordinul Republicii.

Boris-Vasiliev
Boris Vasiliev a fost victima regimului bolşevic.

Foto: pagina personală