News

Drama lui Hugh Jackman: "Cel de-al treilea cancer mi s-a declanşat într-o săptămână“

Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent, acordat revistei WHO, că a suportat, în ultimele 18 luni, patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele. Mai mult, actorul va fi nevoit să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieţii, şi este foarte probabil să suporte din nou astfel de operaţii, şi în anii următori.

Hugh Jackman, în vârstă de 46 de ani, a fost diagnosticat prima dată cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, în anul 2013, şi a suportat prima intervenţie de extirpare a unor celule canceroase, în noiembrie 2013. Starul australian a mers la medic după ce un artist în machiaj a observat o mică pată sângerie ceva mai pronunţată pe nasul său, în timpul filmărilor de la pelicula "X-Men: Days of Future Past".

Actorul spune că soţia lui, Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit din 1996 şi cu care are doi copii - Oscar, în vârstă de 14 ani, şi Ava, în vârstă de nouă ani, l-a încurajat şi a insistat ca el să fie consultat de un medic.

"Deb mi-a spus să merg la medic, pentru a vedea ce se întâmplă cu acea pată de pe nasul meu. Băiete, câtă dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular. Vă rog, nu fiţi delăsători ca mine. Mergeţi periodic la control medical. Şi, neapărat, folosiţi cremă de protecţie solară", a scris actorul australian într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

Apoi, Hugh Jackman a ajuns din nou la medic după ce i-a apărut pe faţă un fel de pistrui, care s-au dovedit a fi tot cancer. A treia intervenţie, cauzată tot de un grup de celule canceroase, a suportat-o după ce a descoperit o nouă pată sângerie în zona nasului.

Hugh Jackman fusese la un control medical cu doar o săptămână înainte de apariţia celui de-al treilea cancer, iar medicii i-au spus atunci că era sănătos.

"Cel de-al treilea cancer a crescut într-o singură săptămână şi a fost probabil cel mai mare dintre toate", a spus starul australian.

Hugh Jackman spune că face eforturi pentru a-şi menţine o atitudine pozitivă în legătură cu starea sa de sănătate şi că merge cu regularitate la controale medicale.