News

Drama lui Marius Ţeicu. Singura lui fiică a pierdut lupta cu leucemia şi i-a lăsat doi nepoţi în grijă: ”S-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodată”

Drama lui Marius Ţeicu. Singura lui fiică a pierdut lupta cu leucemia şi i-a lăsat doi nepoţi în grijă: ”S-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodată” camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Marius Ţeicu este unul dintre cei mai renumiţi compozitori ai României, în palmaresul său regăsindu-se peste 500 de lucrări muzicale, vocale şi instrumentale, pentru toate vârstele. Succesul pe planul profesional este, însă, umbrit de golul lăsat de pierderea fiicei sale.

Marius Ţeicu a avut o singură fiică, pe nume Patricia, pe care, însă, a pierdut-o în faţa leucemiei. Patricia Ţeicu Rădulescu a ieşit învinsă din lupta nemiloasă cu leucemia la doar 41 de ani, deşi în acelaşi an realizase un tratament medular şi toţi sperau la o vindecare completă.

Cumplitul eveniment a avut loc în august 2017, la doar câteva zile după ce Patricia îşi sărbătorise cea de-a 41-a aniversare. În urma ei au rămas doi copii minori, un soţ neconsolat (n.r. Adrian Rădulescu) şi un tată pentru care viaţa n-avea să mai fie niciodată la fel.

Vorbind despre tragedia din viaţa lui, compozitorul a declarat că nepoţii lui sunt singurii pentru care mai luptă şi că trecerea în nefiinţă a fiicei sale a fost şi va fi cel mai greu lucru de suportat. „Am trecut printr-o perioadă delicată. Mă simt obosit, dar există această responsabilitate enormă pentru că îi am pe aceşti doi nepoţi care în afară de tatăl lor au nevoie şi de bunici. Faptul că ei există contează foarte mult pentru mine, deşi s-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodată. Îi am pe ei doi, pe soţia mea alături şi asta mă ajută foarte mult să depăşesc totul. O simt aproape pe fiica mea, Patricia, însă nu aş vrea să mai vorbesc despre ea pentru că îmi face mult rău”, a declarat Marius Ţeicu.