News

Drama lui Mihai Constantinescu

Drama lui Mihai Constantinescu

Nu mai are la fel de mult succes ca în trecut şi, pe lângă problemele financiare, are şi probleme cu sănătatea. Mai mult, sora lui este grav bolnavă.

Artistul copilăriei noastre şi semnatarul multor şlagăre de dinainte de Revoluţie, Mihai Constantinescu a ajuns doar o umbră a artistului care avea succes pe scenele din România şi din Basarabia.

De câţiva ani încoace, are tot mai puţine spectacole şi locuieşte într-o garsonieră, după ce a fost evacuat dintr-o locuinţă pe care o închiriase de la RAPPS.

La cei 67 de ani ai săi, are o parteneră de viaţă cu 20 de ani mai tânără, Simona Secrier, cu care s-a logodit religios în 2011.

Zilele trecute, aflat la Antena 2 în platoul emisiunii “Necenzurat” a Adrianei Bahmuţeanu, el a declarat că este foarte îngrijorat de starea de sănătate a surorii sale, Ileana Constantinescu (70), care suferă de cancer osos şi la ficat, după ce acum opt ani s-a operat de cancer la sân. În toată această perioadă, artistul i-a fost alături şi a încercat să o ajute să depăşească toate greutăţile.

Vezi aici înregistrarea

„Are o tencitate şi o forţă uluitoare, pe care sincer aş dori-o tuturor celor care vor să traverseze sau să surmonteze un asemenea rău. Doctorii şi-au făcut datoria într-un mod mai mult decât exemplar. Sigur, cele mai grele lucruri pentru ea sunt drumurile de acasă până la spital şi înapoi. O iubesc enorm. Dintr-o familie mare, atât din partea mamei, cât şi din partea tatălui, noi suntem ultimii care am rămas“, a mărturisit Mihai Constantinescu la Antena 2.

Sora artistului, intrată în direct prin telefon, spune că încă mai are puterea să spere: „Senzaţiile pe care le simt, încerc să nu le spun ca să nu necăjesc pe nimeni. Am luptat cât am putut, iar Mihai tot timpul a fost alături de mine, la fel şi soţul meu şi prietenii. Vă promit că o să mă ţin cât pot. Cred în minuni, întotdeauna am crezut şi s-au întâmplat”.

Foto:

Modifică Setările