News

Drama Mirabelei Dauer. Artista de 73 de ani a avut de suferit: "Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară"

Drama Mirabelei Dauer. Artista de 73 de ani a avut de suferit: "Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Mulţi o văd pe Mirabela Dauer pe scenă, la TV mereu cu zâmbetul pe buze. Puţini ştiu ce dramă a trăit artista în vârstă de 73 de ani. A avut de suferit, dar a fost puternică şi a trecut peste o mare încercare. Chiar ea a povestit ce bătaie primea de la unul dintre soţi. 

Mirabela Dauer a împlinit 73 de ani pe data de 9 iulie. Susţine concerte şi spectacole de zeci de ani de zile, dar acum, din cauza pandemiei, ea a fost nevoită să ia o pauză forţată. Cu toate acestea, cu ocazia aniversării sale, să ne amintim de viaţa tumultoasă a artistei. Nu i-a fost uşor deloc nici în copilărie, când tatăl său a fost arestat. 

”Din păcate, în mare parte din copilăria mea, de la 3 la 14 ani, mi-a lipsit tatăl. A fost luat pe sus de Securitate şi închis din motive politice. A fost eliberat după 11 ani, spunându-i-se că a fost arestat dintr-o eroare judiciară. Cea mai mare nenorocire din viaţa mea a fost lipsa tatălui meu la vârsta la care aveam cea mai mare nevoie de el. Când a venit acasă tata era iarnă, iar eu nu aveam paltonaş. Când a văzut, mi-a făcut mie hăinuţă din uniforma lui kaki de deţinut. Au fost nişte ani grei pentru mama, pentru mine şi pentru sora mea, care este mai mare cu 7 ani decât mine. Ce haine nu-i mai veneau ei, le luam eu, însă pantofii ei nu mi se potriveau, iar ca să-i pot încălţa le puneam vată la vârf. Uneori mâncam doar pâine cu magiun, iar atunci când aveam şi unt era o adevărată sărbătoare”, povestea Mirabela conform click.ro.

Cum părinţii nu i-au putut acorda tot ce visa, artista a luat o decizie neaşteptată la 18 ani. Voia să fie mai libertină, să iasă la petreceri aşa că s-a căsătorit cu Willi Dauer, de la care a păstrat numele, după cum menţionează aceeaşi sursă. Din păcate, cei doi au divorţat radid. 

A urmat apoi un mariaj care a făcut-o să sufere enorm. S-a căsătorit cu fostul regizor de la TVR, Traian Popovici. Se pare că acesta o bătea des:  ”Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu”, povestea cântăreaţa. Cei doi au un copil împreună. La divorţ, instanţa a decis ca fiul să rămână în grija tatălui.”Tatăl meu a paralizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristeţe a adunat în el… S-a întors cu faţa la perete şi a murit”, a povestit ea. Băiatului ei i-a plătit pensie alimentară până la 18 ani şi s-au văzut rar. 

Foto: Facebook, Click