News

Drama neştiută a lui Laurenţiu Reghecampf. Fiica lui a pierit din cauza unei boli cumplite

Drama neştiută a lui Laurenţiu Reghecampf. Fiica lui a pierit din cauza unei boli cumplite camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mulţi ştiu despre faimosul antrenor de fotbal că are o familie numeroasă şi fericită alături de Anamaria Prodan. Puţini, însă, sunt cei care ştiu de drama ascunsă a acestuia.

Este tată biologic pentru Bebeto şi Luca, băiatul provenit din mariajul anterior, şi tată vitreg pentru Sarah şi Rebecca, copiii actualei lui soţii. Ceea ce mulţi nu ştiu, însă, e că Reghe a avut şi o fiică, pe care, însă, a pierdut-o în faţa unei boli necruţătoare.

Pe 10 iunie 1997, Reghe şi soţia lui de pe atunci, Mariana Pfeiffer, deveneau părinţii unei fetiţe, pe care au decis s-o numească Ana Lisa Cristina Reghecampf. Din nefericire, la doar un an şi o lună de la naşterea acesteia, fetiţa se stingea din cauza unei malformaţii congenitale la inimă.

Pierderea ei i-a lăsat neconsolaţi pe cei doi şi au ajuns, în cele din urmă, la divorţ. Şi deşi, iniţial, băiatul lor, Luca, a fost în grija mamei, acum, la 18 ani, acesta locuieşte alături de Reghe şi familia lui în Dubai.

Modifică Setările