News

Drama neştiută a lui Daniel Iordăchioaie

Drama neştiută a lui Daniel Iordăchioaie

Artistul care făcea furori în anii ’90 a ales să traverseze singur cea mai neagră perioadă din viaţa lui. A reuşit să ţină secret faptul că ducea o luptă cu cancerul, în timp ce abia divorţase de cea care i-a fost soţie timp de 14 ani.

Daniel Iordăchioaie, pe care publicul l-a putut urmări evoluând în cadrul show-ului concurs „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost căsătorit timp de 14 ani cu Nouria Nouri, care i-a dăruit o fetiţă, pe nume Salma (5), şi un băiat, pe nume Darius (14).

Invitat în emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, Daniel Iordăchioaie a vorbit în exclusivitate despre una dintre cele mai negre perioade ale vieţii lui şi despre metoda prin care a reuşit să scape de această boală.

„A fost nasol nopţi şi zile... Îmi era frică. Când eşti detaşat de probleme de genul acesta ai un curaj, dar atunci când eşti aproape de eternitate simţi că parcă ai mai vrea să trăieşti, să-ţi vezi copiii crescând. A fost crunt. Bine că s-a terminat, adică eu aşa cred, sper să nu mai reapară, pentru că lucrul acesta este obişnuit să reapară“, a declarat Daniel Iordăchioaie la Antena Stars.

Întrebat care a fost una din metodele prin care a reuşit să se salveze, artistul a dat un raspuns neaşteptat. „Apa! În primul rând apa. Oameni buni beţi apă!“.

Foto: pagina personală

Modifică Setările