News

Drama secretă pe care Ştefan Bănică n-o poate uita: fratele lui a murit în accident auto! Iată singura fotografie în care apar împreună

Drama secretă pe care Ştefan Bănică n-o poate uita: fratele lui a murit în accident auto! Iată singura fotografie în care apar împreună camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Este unul dintre cei mai mari artişti pe care i-a avut România, a părut întotdeauna că duce o viaţă frumoasă, lipsită de griji şi că este mereu fericit, însă Ştefan Bănică ascunde o dramă foarte mare.

Puţini sunt cei care ştiu că marele artist avea un frate, Alexandru Silviu Bănică, pe care tatăl lor, regretatul Ştefan Bănică senior, îl avea cu femeia alături de care şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Sanda Liţeanu. Între Ştefan şi Alexandru era o diferenţă de opt ani, însă ei aveau o relaţie specială, fiind foarte apropiaţi.

Din păcate, atunci când avea doar 25 de ani, mai exact în 2001, Alexandru a murit în urma unui accident rutier şi a fost înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde odihneşte şi tatăl artistului. Fratele lui Ştefan Bănică a murit în autoturismul celui mai bun prieten al său, după ce acesta din urmă a pierdut controlul maşinii pe care o conducea. Singurul care şi-a pierdut viaţa a fost Alexandru Bănică, prietenul său supravieţuind accidentului.

Potrivit presei tabloide, Ştefan Bănică nu şi-a uitat niciodată fratele şi merge des la mormântul celui care era poreclit de prieteni Babanu. Din păcate, cei doi fraţi au o singură fotografie în care apar împreună.

Modifică Setările