Gossip

Drama trăită de Sylvester Stallone când a descoperit că fiica pe care o avea împreună cu Janice Dickinson nu era a lui

Drama trăită de Sylvester Stallone când a descoperit că fiica pe care o avea împreună cu Janice Dickinson nu era a lui camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Înainte ca orice test ADN s-o dovedească, Janice i-a spus actorului că Savannah este fiica lui. De altfel, viaţa lui amoroasă a fost mai ceva ca un soap-opera american. Şi deşi pe platouri este o forţă a naturii, în viaţa privată a suferit de numeroase ori. 

 

Poate cel mai trist moment din viaţa lui privată a fost acela când a descoperit că fiica lui cu Janice nu era, de fapt, a lui. În 1988, el începuse o relaţie cu modelul Jennifer Flavin, care era cu 23 de ani mai tânără decât el. Cei doi au ajuns chiar şi la logodnă, însă aceasta a fost sacrificată pentru că Sly a întâlnit-o pe Janice. Îndrăgostit până peste cap de aceasta, Stallone a rupt relaţia de cinci ani cu Jennifer, trimiţându-i acesteia o scrisoare de adio. La scurt timp, Janice a născut o fată, Savannah, susţinând că Sylvester este tatăl. Mânat de sentimente nobile şi de bune intenţii, cei doi s-au logodit, dar nu a durat mai mult de şase luni, despărţindu-se la fel de furtunos precum s-au îndrăgostit. După o logodnă de şase luni, la doar câteva săptămâni de la naşterea Savannei, în 1994, un test ADN dovedea că nu el era tatăl. 

Janice şi presupusa fiică a lui Stallone, Savannah

De altfel, în autobiografia ei publicată în 2002, No Lifeguard On Duty, Dickinson recunoştea că, la momentul la care a rămas însărcinată, se culcase cu trei bărbaţi într-o săptămână. Şi deşi ea avusese o noapte de pasiune şi cu producătorul de film Michael Birnbaum, şi cu un artist necunoscut, dar şi cu Stallone, a susţinut că cel din urmă este tatăl. Când a aflat adevărul, acesta i-a spus: “Nu este fiica mea, tocmai am aflat de la laborator. Transmite-I salutările mele domnului Birnbaum. A fost frumos să fim împreună, Janice. Spune lucruri frumoase despre mine şi voi spune şi eu despre tine.”, s-a întors, apoi, şi a plecat. 

Jennifer Flavin l-a iubit atât de mult, încât l-a iertat şi s-a căsătorit cu el în 1995. Ei au împreună trei fiice.

În 1995, Stallone s-a împăcat cu Jennifer Flavin, s-au căsătorit în 1997 şi au trei fiice: Sophia, Sistine şi Scarlet.

Comentarii

Modifică Setările