News

Drama vieţii lui Pierce Brosnan: şi-a pierdut şi fiica, şi soţia, doborâte de o boală necruţătoare

Drama vieţii lui Pierce Brosnan: şi-a pierdut şi fiica, şi soţia, doborâte de o boală necruţătoare camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Actorul a dedicat, recent, o postare emoţionantă fiicei lui, Charlotte, care a murit în 2013, la vârsta de 41 de ani, de cancer ovarian. La şapte ani distanţă de acel moment tragic, Pierce a postat o fotografie pe Instagram cu mesaj dureros.

 

I-a luat destul de mult să ajungă la echilibrul pe care îl trăieşte acum alături de actuala soţie, Keely Shaye Smith, deoarece pe prima soţie, Cassandra Harris a pierdut-o în 1991 din cauza aceleiaşi boli necruţătoare: cancer ovarian. Fostul agent secret Bond a scris la postare şi o urare pentru nepoata sa, Marley May, fiica fratelui lui Charlotte, Sean: “Aici te privesc în faţă, copile... în amintirea lui Charlotte şi cu urările pentru ziua de naştere a dragei mele Marley May”.

Actorul s-a căsătorit cu Cassandra Harris în 1980 şi i-a adoptat cei doi copii ai ei din fosta căsnicie, pe Charlotte şi pe Christopher. Ei au şi un fiu al lor, Sean, în vârstă de 36 de ani. Cassandra a murit la 11 ani de la nunta lor, lăsând un gol imens în inima actorului : “Ea m-a făcut omul care sunt, actorul care sunt, tatăl care sunt. Ea este în fiecare fibră a fiinţei mele”, declara actorul. 

Brosnan s-a recăsătorit cu Keely în urmă cu 25 de ani şi au împreună trei băieţi.

Deşi şi-a refăcut viaţa alături de Keely Shaye Smith, cu care este căsătorit de mai bine de 25 de ani şi împreună cu care are doi copii, pe Dylan şi pe Paris, pierderea primei soţii a lăsat urme adânci şi îi provoacă şi astăzi lacrimi şi regrete. El s-a confesat într-un interviu în legătură cu greutăţile pe care le-a întâmpinat după moartea soţiei, mai ales cu creşterea copiilor şi evitarea depresiei. 

Comentarii

Modifică Setările