News

Dramele care au zguduit viaţa Nataşei Raab. Coana Chiva şi-a păstrat zâmbetul doar în reclame: “Vreau să mor”

Dramele care au zguduit viaţa Nataşei Raab. Coana Chiva şi-a păstrat zâmbetul doar în reclame: “Vreau să mor” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Şi-a pierdut soţul, a fost diagnosticată cu cancer, iar lupta cu boala a făcut-o să nu îşi împlinească un mare vis, acela de a avea urmaşi. Aceastea sunt doar câteva dintre tragediile cu care s-a confruntat Nataşa Raab.

Durere fără margini pentru actriţa Nataşa Raab! Actriţa şi-a pierdut, în urmă cu două zile, soţul. Medicul Val Guţul suferea de cancer, boală care a încercat-o şi pe actriţă. “Am rămas a nimănui Doamne. Soţul meu Val, Dr. Guţul, m-a lăsat singură! Vreau să mor şi eu! Avea doar 66 de ani’’, a scris Nataşa pe Facebook.

I-a fost prieten, umărul pe care s-a sprijinit întotdeauna, soţ pentru 38 de ani. Ba mai mult, în urmă cu 20 de ani, a ajutat-o pe marea actriţă să câştige o bătălie cu cancerul ovarian.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şansa să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab la Prima TV.

 

Acum schimbaseră rolurile. Nataşa se îngrijea acum ca jumătăţii ei să nu îi lipsească nimic. "Este foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l “prosteşti” să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine cum să facă. Să sperăm că, dacă îşi face tratamentul, va fi bine. Gândul că l-as putea pierde pe omul acesta mă înnebuneşte! Doamne, mai bine ia-mă pe mine şi fă-l bine pe soţul meu!”, spunea actriţa în urmă cu ceva timp. 

Soţul Nataşei Raab avea însă să treacă în luna martie printr-un incident nefericit, care avea să îl amărască teribil la vremea respectivă şi să îi grăbească, poate, sfârşitul. Val Guţul suferea de cancer la vezică şi se internase la Urologie pentru o intervenţie chirurgicală, însă operaţia a fost reprogramată pentru că medicul care trebuia să o execute, dr. Mugur Riza, se afla în dizgraţia conducerii. ”Am cancer, nu mă interesează scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau să trăiesc!”, striga atunci Val Guţul.

Din păcate, destinul avea să i se curme brusc în urmă cu câteva zile, iar actriţa Nataşa Raab să trăiască iar o mare suferinţă.

 

Modifică Setările