Gossip

Drew Barrymore, fără soţ pe felicitarea de Crăciun. S-au despărţit?

Drew Barrymore, fără soţ pe felicitarea de Crăciun. S-au despărţit?

Drew Barrymore cu Will Kopelman

La sfârşitul lunii octombrie au apărut primele zvonuri potrivit cărora Drew şi soţul ei, Will Kopelman, s-ar fi despărţit. Însă, zilele au trecut şi cum informaţia nu s-a confirmat, toată lumea a crezut că a fost vorba doar de o ştire eronată. Nici acum nu ştim care este adevărul, însă ştim că-n noua felicitare de Crăciun soţul lui Drew Barrymore a fost lăsat pe dinafară. De Ziua Recunoştinţei a postat o altă fotografie în care apare doar alături de copiii ei Cum am intrat în sezonul sărbătorilor de iarnă, vedetele se întrec în a face cele mai reuşite felicitări de Crăciun. Anul acesta, Drew Barrymore este vedeta care a dat startul, dând publicităţii felicitarea ei de Crăciun, de anul acesta. Felicitarea de Crăciun a lui Drew Barrymore Şi pe cât am fi de încântaţi că în felicitare apare actriţa noastră preferată alături de cele două fiice ale sale, nu putem să nu ne întrebăm de ce Will Kopelman, soţul lui Drew, nu este şi el ilustrat alături de familia sa. Să fie un alt semn care să ne dezvăluie că cei doi se pregătesc de un divorţ? Fotografie postată de Drew Barrymore, pe contul ei de Instagram, în luna iunie, atunci când au împlinit trei ani de mariaj Amintim că RadarOnline a titrat în octombrie că cei doi au decis să divorţeze şi că deja trăiesc de câteva luni separat. Motivul separării lor ar fi independenţa lui Drew, care pare să-i fi dat bătăi de cap lui Will în aceşti trei ani de mariaj.

Amintim că, Drew Barrymore şi Will Kopelman şi-au unit destinele în iunie 2012, la un an de când şi-au început relaţia amoroasă. La momentul căsătoriei, Drew era însărcinată cu primul ei copil, fetiţa Olive. Drew şi Will sunt părinţii celor două fetiţe, Olive şi Frankie.

Drew Barrymore "Happy Father's Day to a wondeful father and to all wonderful fathers." Supplied by Instagram.com/face to face
Will şi cele două fetiţe ale sale cu Drew Barrymore