News

Dua Lipa a trecut peste infidelitatea iubitului. Paparazzii i-au surprins când se sărutau! FOTO

Dua Lipa a trecut peste infidelitatea iubitului. Paparazzii i-au surprins când se sărutau! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În urmă cu o săptămână, Isaac Carew, iubitul cântăreţei Dua Lipa, a fost surprins într-un club de gay din Londra în timp ce se săruta cu o domnişoară misterioasă. Gurile rele s-au grăbit să afirme că acesta este finalul relaţiei dintre Isaac şi Dua Lipa, însă cei doi par a-i contrazice pe cârcotaşi. Dua Lipa şi Isaac Carew La doar câteva zile după ce Isaac Carew a fost acuzat că o înşală pe artistă, acesta a fost fotografiat pe străzile din New York în timp ce se săruta cu iubita lui. Astfel, cei doi au înlăturat orice dubiu referitor la relaţia lor. Mai mult decât atât, Isaac a scris pe Instagram că Dua Lipa nu ar sta lângă un bărbat care nu o iubeşte şi nu o respectă: „Eram într-un bar de gay cu un prieten, dar nu m-am sărutat cu nimeni. Am fost pus într-o lumină proastă. Regret că am dansat cu cineva şi că am fost fotografiat“.

Dua Lipa şi Isaac Carew sunt pentru a doua oară într-o relaţie. Cei doi au mai fost împreună un an şi jumătate, însă s-au despărţit în vara anului trecut. Ambii au anunţat că au rămas prieteni foarte buni, iar cântăreaţa a încercat să aibă o altă relaţie, cu Paul Klein. După cinci luni de zile, Dua Lipa s-a despărţit de noul ei iubit şi s-a întors la Isaac Carew.

foto: Hepta

Modifică Setările