Armani Resorts – Luxul în stil italian

Dacă planifici o vacanță cu stil, preferi luxul și extremele, alege unul dintre resorturile lanțului de lux Armani, fie  în Dubai, fie chiar în capitala bunului gust, Milano

Intrarea în hotel, la baza Burj Khalifa

ARMANI HOTEL DUBAI

Pe tărâmul luxului și al contrastelor, Dubai, se află primul hotel construit din lanțul celebrului designer. Dominând întreaga zonă Downtown Dubai, iconicul Burj Khalifa, cel mai înalt turn din lume, găzduiește exclusivistul hotel Armani, gândit și lansat chiar de Giorgio Armani. Amprenta sa este evidentă în ceea ce privește eleganța pură transmisă de minimalismul specific, confortul sofisticat, nuanțele folosite din gama de gri, bej, maro deschis, preferatele lui. Toate au dus la crearea conceptului Stay with Armani, un concept signature foarte la modă în secolul nostru. Minimalismul elegant și arhitectura modernă au făcut din acest hotel una dintre atracțiile zonei.

Clienții beneficiază de consierge personalizat la fiecare etaj, astfel încât nevoile fiecărui turist pot fi satisfăcute în cel mai scurt timp. Hotelul are opt etaje, iar pentru o experiență luxury, clienții premium pot sta la etajele 38 și 39, în apartamentele în care și-au petrecut vacanța vedete precum Kim Kardashian sau Will Smith. Priveliștea îți taie respirația, căci de acolo poți vedea întregul emirat.

De la balcoane și de la terasa hotelului se poate urmări celebrul dans al fântânilor, iar un culoar special leagă hotelul de una dintre cele mai mari destinații de shopping din lume, The Dubai Mall. Pentru a vizita emiratul, hotelul pune la dispoziție celebrele limuzine Bentley și Cadillac Escalade. Astfel, clienții pot vizita palatal primului ministru, cartierul Bastakiya, vechiul Dubai cu portul de gondola, Burj Al Arab, Palm Jumeirah și Dubai Marina.

Cazarea în acest hotel variază de la 300 euro/noapte, o camera dublă cu mic dejun inclus, până la 4000/euro pe noapte, un apartament cu trei dormitoare, living, birou și private serving. Domeniul culinar este bine aspectat, clienții având posibilitatea să încerce preparate inedite din bucătăria indiană, japoneză, mediteraneană și adevărata bucătărie italiană. Hotelul este recunoscut și pentru experiența SPA de 5 stele, cu tratamente personalizate, experiențe senzoriale unice, gândite chiar de Giorgio Armani, în cadrul Armani/SPA, dar și pentru sălile de conferință și organizarea de nunți exclusiviste pe terasa somptuoasă.

Clanul Kardashian s-a bucurat de serviciile Armani Dubai.

ARMANI HOTEL MILANO

Armani Lounge oferă o panoramă spectaculoasă.

Un alt sinonim al luxului este Armani Hotel Milano, amenajat în clădirea gândită de arhitectul Enrico A.Griffini în 1937 și aflat în cel mai important cartier al modei din orașul italian. La doar cinci minute de mers până la celebrele străzi destinate shoppingului: VIa Montenapoleone și Via della Spiga, celebra Scala di Milano sau Piazza di Duomo.INAPOI LA PRIMA PAGINA